Loading...
Galapagos Adventure (VG-03)2019-06-21T21:02:23+02:00

Dag 1: Santa Cruz (Cykling)

I bliver hentet i lufthavnen af jeres private certificerede guide. Senere på dagen besøger I en kæmpe-skildpadde farm, hvor I kan beundre de vidunderlige væsner i deres naturlige habitat. Efter frokost starter jeres Galapagos Adventure, da I tager på cykeltur (mest ned ad bakke, med støtte-bil). Hele turen er på ca. 25 km. Første stop er ved en “trapiche farm”, hvor I vil lære om den den gamle, lokale process til at lave sukkerrørs-juice og alkohol. I fortsætter herefter til Garrapatero Beach, hvor man kan tage sig en dukkert. Om aftenen har I fri til at vandre rundt på øen. Der er mange restauranter at vælge mellem tæt på havnen. Hver aften er vejen lukket for trafik og restauranterne sætter deres borde og stole ud på vejen, så man kan nyde lokal mad sammen med de lokale. Vi anbefaler at gå ned til havnen om aftenen, hvor man ofte kan spotte unge hajer svømme rundt!

Inkluderede måltider: Frokost

Eksklusivt inkluderet: Besøg med privat guide

Dag 2: Santa Cruz – Isabela (Kajak og Snorkeling)

I starter dagen med et let hike på 3km gennem et unikt landskab bestående af endemiske kaktusser kaldet “Opuntia” til smukke Tortuga Beach. I vil nyde den  lange, hvide sandstrand sammen med de lokale marine-leguaner, der ligger og soler sig. I går hen til enden af stranden som de lokale kalder “Playa Mansa”. Herfra tager I på kajak-tur gennem mangrovelandskabet. Man kan ofte spotte unge hajer her, så hold øjnene åbne! Kajak-turen inkluderer også en snorkeltur. Herefter bliver I sejlet tilbage til havnen for at spise frokost. Omkring kl 14 tager I afsted til den største af Galápagos-øerne – Isabela Island. Det er en speedbådstur på ca. 2,5 timer. Ved ankomst byder vores agent jer velkommen og transporterer jer til jeres hotel. Fri aften.

Inkluderede måltider: Morgenmad | Frokost

Eksklusivt inkluderet: Besøg med privat guide

Dag 3: Isabela Island (Snorkling, Stand-Up Paddle)

I dag tager I på snorkeltur til Cabo Rosa Tunnellerne. Dette er en fantastisk lokation, hvor det er muligt at spotte revhajer, rokker, skildpadder, søheste, blue-footed boobies og en masse tropiske fisk. I kommer tilbage til havnen tidligt på eftermiddagen, hvorefter I har lidt fritid før I senere på eftermiddagen tager på Stand-Up Paddle tur i bugten.

Inkluderede måltider: Morgenmad | Frokost

Eksklusivt inkluderet: Delt snorkeltur til Cabo Rosa Tunnellerne (max 10 deltagere) | Delt Stand-Up Paddle tur (max 16 deltagere)

Dag 4: Isabela Island – Sierra Negra Vulkanen (Hiking)

I dag vil I vandre igennem spektakulære lava-landskaber og have udsigt til de nordlige vulkaner på Isabela og Fernandina. Hiket til “Sierra Negra” vulkanen og “Volcano Chico” er 16 km lang (ca. 6 timer), men hvert skridt værd! I vil se verdens 2. største vulkankrater og udforske forskellige vegetationszoner.

Inkluderede måltider: Morgenmad | Frokost

Eksklusivt inkluderet: Tur med privat guide

Dag 5: Isabela – Santa Cruz

Omkring kl 05:30 am bliver I hentet på jeres hotel og fulgt ned til havnen, hvorfra I vil sejle i en delt speedbåd kl 06:00 til Santa Cruz (ca. 2 timers tur). Ved havnen på Santa Cruz vil vores team tage imod jer og følge jer hen til, hvor I spiser morgenmad. Herefter vil jeres chauffør følge jer til check-in skranken i lufthavnen, hvor jeres program slutter. Santa Cruz’ lufthavn Baltra er den eneste 100% miljøvenlige lufthavn i verden!

Inkluderede måltider: Morgenmad

Eksklusivt inkluderet: Delt bådtur til Santa Cruz | Lufthavnstransfer

INKLUDERET:

 • Besøg med en certificeret Galápagos Nationalpark guide – vi bruger lokale guides på hver ø, og du bliver også assisteret af vores engelsktalende operations-team på hver ø.
 • Nævnte måltider
 • Indlogering
 • Al transport på øerne (båd, bil, fly mellem øerne) (undtagen transport på fridage)
 • Snorkel-udstyr inklusiv svømmefødder og våddragt (shorty 2,5mm) når ekskursioner inkluderer vandaktiviteter (ikke på fridage), kajakker, stand-up paddle boards, cykle

IKKE INKLUDERET:

 • Fly til og fra fastlandet (ca. 550$)
 • Indgangsgebyr til Galápagos Nationalpark, 100$,- (skal betales ved ankomst i lufthavnen – KONTANT – der er ingen hæveautomater i lufthavnen, så medbring venligst nok kontanter.
 • INGALA Migrationskort $20,- som skal betales i lufthavnen (Quito eller Guayaquil) fra fastlandet ved “Consejo de Gobierno” skranken, som er nem at spotte i lufthavnene! Her skal man også registrere sine personlige detaljer før man checker in hos sit flyselskab.
 • Alle ikke-nævnte services i programmet
 • Rejseforsikring
 • Drikkepenge
 • ** Priser kan ændre sig uden forudgående varsel fra regeringsmyndighederne.

GENEREL INFORMATION

Programmet kan ændre sig på baggrund af nationalpark-regler eller meteorologiske omstændigheder uden forudgående varsel.

HOTELLER ** vi bruger nedenstående eller lignende alt efter ledighed ved booking. Vi bekræfter altid hotelnavnene før din endelige booking** 

“Posada del Mar” eller “Deja Vu” på Santa Cruz

“Isabela Beach House” på Isabela

WhatsApp chat