Loading...
Om Os2019-06-21T22:03:13+02:00

ØKOTURISME

Visit, Admire and Protect

Vikinca Travel specialiserer sig I grupperejser for alle aldre. Vi tilbyder unikke, bæredygtige og aktive ture “off the beaten track” med fokus på at beskytte den ecuadorianske natur.

Vores passion for naturbeskyttelse ses i vores programmer ved at reducere plastikaffald, støtte landets reservater og nationalparker og meget mere.

Teamet består af den danske ”viking”, Amalie Kragmann og den ecuadorianske ”inca”, Alberto Serrano.

Vi er begge aktive rejsende, som har rejst rundt i verden sammen og nydt det så meget at vi nu vil vise jer inkaernes land og forene forskellige kulturer gennem bæredygtig turisme.

MØD TEAMET

VI ER ERFARNE REJSENDE OG REJSEPROFESSIONELLE, SOM ER VIDENDE OG PASSIONEREDE OMKRING VORES REJSEUDBUD. VI ER AKTIVE REJSENDE, SOM TALER DET LOKALE SPROG OG KENDER ALLE DE BEDSTE STEDER “OFF THE BEATEN TRACK”.

Amalie Kragmann

Ejer & Grundlægger

Jeg har rejst meget I Europa, USA, Afrika og Sydamerika. Af alle disse steder, har Ecuador mit hjerte. Jeg elsker udendørs adventure aktiviteter og er en stor dyre- og natur entusiast.

Jeg tager mig af den administrative del af Vikinca Travel.

Alberto Serrano

Manager & Guide

Jeg er universitetsuddannet I Økoturisme og har været guide I Sydamerika I mere end 8 år. Mit speciale er adventure aktiviteter og bjergbestigning.

Jeg er guide på nogle af Vikinca Travels ture, mens jeg også tager mig af den administrative del.

WhatsApp chat