Loading...
Frivilligt Arbejde Galapagos (VG-02)2019-06-21T20:52:28+02:00

Dag 1: San Cristóbal

I bliver hentet i lufthavnen af vores team og kørt til havnen, hvor der bliver serveret frokost og givet en introducerende briefing omkring San Cristóbal og projektet. Vi viser jer de vigtigste butikker, strande, steder man kan vaske tøj osv. Om eftermiddagen bliver I kørt til en lokal hacienda i højlandet, hvor I vil arbejde med at støtte lokale projekter.

Inkluderede måltider: Frokost | Aftensmad

Dag 2-6: San Cristóbal (højland, frivilligt arbejde)

Frivilligt arbejde på Galapagos. Disse dage vil I arbejde på haciendaen, afhængigt af deres igangværende projekter kan det være ét af følgende; ecotherapy, reforestation, hjælpe med forskellige sociale projekter i fællesskabet “La Soledad” (en lille landsby i højlandet). Alt dette vil blive forklaret detaljeret, når vi ved hvilke datoer I ankommer, i forhold til hvilke aktiviteter I vil deltage i. Alle måltider bliver serveret på haciendaen og indkvarteringen vil være i form af “dorms” (kønsadskilt)

Inkluderede måltider: Morgenmad | Frokost | Aftensmad

Dag 7: Højlandstur og tilbage til San Cristóbal downtown

I dag vil I besøge San Cristóbals højland: Skildpadde breeding-center, Junco lagunen og Puerto Chino stranden. Junco er en lagune i et uddødt vulkankrater dannet af lavaformationer. Denne lagune er øens kilde til friskvand. Det er muligt at spotte fregatfugle her. Senere besøger I skildpadde breeding-centeret, hvor I vil se hvordan nationalparken avler kæmpeskildpadder, som er endemiske på San Cristóbal, og hvordan de sætter dem fri i naturen når de er store nok. Sidste stop er Puerto Chino, som er en flot, hvid sandstrand, hvor det er muligt at se søløver og svømme i det krystalklare vand. Senere på eftermiddagen bliver I transporteret tilbage til havnen, hvor I har friaften og overnatter på hotel.

Inkluderede måltider: Morgenmad | Frokost

Eksklusivt inkluderet: Tur med privat guide

Dag 8: San Cristóbal “360 Tour”

“360 tour” (including Kicker Rock): I vil besøge den famøse “Kicker Rock” som er en vulkansk formation midt i havet. Her kan man snorkle med hajer, rokker, skildpadder og hvis man er heldig også med hammerhajer! Turen inkluderer også stop ved smukke Bahia Rosa Blanca stranden og Punta Pitt Bay (som ses fra båden), hvor man kan spotte Red-footed Boobies.

Inkluderede måltider: Morgenmad | Frokost

Eksklusivt inkluderet: 360-tour i delt båd (max 10 deltagere)

Dag 9: Isabela Island

Efter morgenmad bliver I hentet og transporteret til lufthavnen, hvorfra I vil flyve 45 minutter til den største af Galápagos-øerne – Isabela. I vil blive hentet af vores team og transporteret til jeres hotel. Her får I en velkomstbriefing og kl 11 om formiddagen er tager I på bådtur til Cabo Rosa Tunnellerne. Dette er en fantastisk snorkeltur, hvor man kan se revhajer, rokker, skildpadder, pingviner, Blue-Footed Boobies og en masse tropiske fisk blandt undersøiske lavatuneller. Turen slutter sent på eftermiddagen hvorefter I har friaften.

Inkluderede måltider: Morgenmad | Frokost

Eksklusivt inkluderet: Caba Rosa Tunnels tur i delt båd (max 10 deltagere)

Dag 10: Isabela Island – Vulkan Hike

Sierra Negra Volcano: I vil hike gennem spektakulære lava-landskaber og have udsigt til de nordlige vulkaner på Isabela-øen og Fernandina. Hiket til Sierra Negra vulkanen og Volcano Chico er 16 km lang (omkring 6 timer), men er hvert skridt værd! I vil se det 2. største vulkankrater i verden og udforske forskellige vegetationszoner. Der vil blive medbragt en box-lunch til jer på hiket.

Inkluderede måltider: Morgenmad | Box Lunch

Eksklusivt inkluderet: Delt tur til Sierra Negra (max 16 deltagere)

Dag 11: Isabela – Fri Dag

I dag vil I nyde en fridag på Isabela-øen. Der er mange muligheder for at opleve øen på egen hånd, fx; Leje cykler og udforske vådområderne, flamingo lagunen og skildpadde breeding-centeret på øen. Man kan også tage surf-lektioner, sejle i kajak eller forsøge sig med stand-up paddling. Vores team vil hjælpe jer med at booke de aktiviteter I ønsker. Man kan selvfølgelig også nyde stranden og få sig en cocktail på en af de mange strandbarer.

Inkluderede måltider: Morgenmad

Dag 12-14: Isabela – Santa Cruz

I bliver hentet på jeres hotel omkring 05:30 am og transporteret til havnen, hvorfra I vil sejle i en delt speedbåd kl 06:00 am til hovedøen Santa Cruz (ca 2-timer bådtur). Ved havnen på Santa Cruz vil vores team byde jer velkommen og spise morgenmad med jer. Efter check-in får I en velkomstbriefing. Disse dage vil være fridage. Man kan fx besøge Charles Darwin Station, Tortuga Bay stranden, Las Grietas eller booke en bådtur til enten Seymour eller Bartolomé (vores team vil hjælpe med dette).

Inkluderede måltider: Morgenmad | Frokost

Dag 15: Santa Cruz – Baltra Airport

Hvis der er nok fritid før jeres lufthavnstransfer foreslår vi at I besøger Charles Darwin Stationen (gratis indgang). Jeres chauffør vil hente jer på jeres hotel og transportere jer til Itabaca Kanalen, som I vil krydse med færge. Den sidste del af turen til lufthavnen vil være med offentlig bus. Jeres chauffør vil ledsage jer helt hen til check-in skranken, hvor jeres program slutter med jeres fly retur til fastlandet. Baltra lufthavnen er forresten den eneste 100% økovenlige lufthavn i verden!

Inkluderede måltider: Morgenmad

Eksklusivt inkluderet: Privat transfer til lufthavnen

INKLUDERET:

 • Besøg med en certificeret Galápagos Nationalpark guide – vi bruger lokale guides på hver ø, og du bliver også assisteret af vores engelsktalende operations-team på hver ø.
 • Nævnte måltider
 • Indlogering
 • Al transport på øerne (båd, bil, fly mellem øerne) (undtagen transport på fridage)
 • Snorkel-udstyr inklusiv svømmefødder og våddragt (shorty 2,5mm) når ekskursioner inkluderer vandaktiviteter (ikke på fridage)
 • Bagage for fly mellem San Cristóbal og Isabela – op til 11kg pr. person inklusiv håndbagage.

IKKE INKLUDERET:

 • Fly til og fra fastlandet (ca. 550$)
 • Bagage overvægt på flyturen mellem San Cristóbal og Isabela (hvis du har mere end 11kg pr person inklusiv håndbagage). Regn med 4USD pr ekstra kg. Da vi ved at mange rejser med mere end 11kg bagage kan vi uden ekstra gebyr sende et stk bagage eller to direkte til Santa Cruz, så man kun medbringer det nødvendige til dagene på Isabela.
 • Indgangsgebyr til Galápagos Nationalpark, 100$,- (skal betales ved ankomst i lufthavnen – KONTANT – der er ingen hæveautomater i lufthavnen, så medbring venligst nok kontanter.
 • INGALA Migrationskort $20,- som skal betales i lufthavnen (Quito eller Guayaquil) fra fastlandet ved “Consejo de Gobierno” skranken, som er nem at spotte i lufthavnene! Her skal man også registrere sine personlige detaljer før man checker in hos sit flyselskab.
 • Alle ikke-nævnte services i programmet
 • Rejseforsikring
 • Drikkepenge
 • ** Priser kan ændre sig uden forudgående varsel fra regeringsmyndighederne.

GENEREL INFORMATION

Programmet kan ændre sig på baggrund af nationalpark-regler eller meteorologiske omstændigheder uden forudgående varsel.

HOTELLER ** vi bruger nedenstående eller lignende alt efter ledighed ved booking. Vi bekræfter altid hotelnavnene før din endelige booking** 

Pimampiro  (San Cristobal), Iguana eller Gran Tortuga (Isabela) og Hotel Déjà Vu eller Posada del Mar (Santa Cruz)

WhatsApp chat