Loading...
Ecuador Strandeventyr (VBE-01)2019-03-04T21:44:46+02:00

Dag 1 Puerto Lopez/Isla De La Plata

Puerto Lopez er en af de større strandbyer i Ecuador beliggende i Manabí provinsen. Herfra tager vi i dag en båd i ca. 2 timer ud til øen “Isla de la Plata” (sølvøen). Denne ø er kendt som værende Ecuadors mini-Galápagos, da naturen på øen er meget ens med Galápagos. Det er blandt andet muligt at se Blue Footed Boobies, Fregat fugle og søløver. Vi hiker rundt på øen og nyder den smukke natur og fauna. På vejen tilbage til Puerto Lopez stopper vi for at snorkle og kigge på fisk. Det er muligt at dykke, hvis man har erfaring med det. Fra juni til september er det muligt at se pukkelhvaler i havet omkring øen.

Inkluderede måltider: Morgenmad | Frokost

Eksklusivt inkluderet: Transport Quito-Puerto Lopez dagen før | Fuld dagstur | Indgang til Machalilla National Park | Snorkeludstyr

Dag 2 Puerto Lopez/Agua Blanca

I dag skal vi besøge en lokal folkegruppe ved navn Agua Blanca blot 15 minutters kørsel fra Puerto Lopez. Her skal vi besøge et arkæologisk museum, som daterer hele vejen tilbage til præ-inca tid. Herefter hiker vi ind i en tropisk tør skov, hvor der er naturlige svovlrige pøle, som man kan svømme i og lave ansigtsmasker af mudderet på bunden.

Inkluderede måltider: Morgenmad

Eksklusivt inkluderet: Transport | Indgang

Dag 3 Puerto Lopez/Los Frailes

I dag skal vi besøge den smukke fredede strand Los Frailes blot 15 minutters kørsel nord for Puerto Lopez. Denne strand er en af de smukkeste i Ecuador idet den er fredet og utrolig ren. Sandet er hvidt og vandet er klart. Det er muligt at hike rundt i området på klipper, eller bare slappe af og nyde stranden. Senere på dagen tager vi tilbage til Puerto Lopez.

Inkluderede måltider: Morgenmad

Eksklusivt inkluderet: Transport

Dag 4 Puerto Lopez/Surf

I dag skal vi prøve kræfter med surfing. I vil blive undervist i ca. 2 timer af erfarne surf-intruktører på en af de nærliggende strande i området.

Inkluderede måltider: Morgenmad

Eksklusivt inkluderet: Transport | Surflektioner | Instruktører | Surfboard

Dag 5 Puerto Lopez

Fridag til at slappe af

Inkluderede måltider: Morgenmad

Eksklusivt inkluderet: Transport Puerto Lopez – Quito næste dag

WhatsApp chat